DRESSHos BRIZ kan du velge i et godt utvalg av ulike og unike dressmodeller av norsk design og av beste stoffkvalitet. Enten det er til bryllup, jobb eller du rett og slett trenger ny dress.

Endelig kan noen garantere deg perfekt passform! BRIZ gir deg Passform-garanti. Fornøyd eller pengene tilbake.

Vår spesialitet er å skape plagg som er skreddersydd og tilpasset hvert enkelt individ, det er dette som gjør oss til skaperen av mester-dressen!

Du designer altså din egen dress under veiledning av fagfolk. Vi bygger rett og slett dressen på deg, slik at den blir perfekt til din kropp. Denne prosessen er vi alene om i Norge. Passform, stoff, innerfor og alle detaljer bestemmer du.

Våre priser ligger hele tiden på et minimum av hva denne kvaliteten ellers koster.

"BRIZ leverer utsøkt service og har ypperste kvalitet på klærne." Derfor ble vi årets butikk. Se Adressa.no


TIMEBESTILLING

Vi tar kun imot kunder etter avtale i vårt showroom. Reserver time her.


DRESSMENY1)MADE TO ORDER 4990kr.

Tillegg i pris kun ved oppgradering av Canvas, som hel-Canvas, og ved Italienske designer stoffer.
2) MADE TO MEASURE 5990kr

Vårt mest populære valg. Med utgangspunt i 7 ulike passformer finner alle en dress som sitter perfekt. Her kan du mikse og matche fra hver modell, slik at din dress blir 100% perfekt. Du får velge stoff, kvalitet, innerfór, canvas, og alt blir laget fra bunnen av, som en ekte Bespoke-dress. Ulempen med en Bespoke-dress er at de koster fra 20.000kr og oppover, og du må være på stedet i 2-3 uker, så skredder kan justere dressen i prosessen. Vi lager dressen smartere. Vi tar målene først, så du sparer tid, og penger. Les mer øverst på siden under; Helt unik prosess.

Tillegg i pris kun ved oppgradering av Canvas, som hel-Canvas, og ved Italienske designer stoffer. Etterjusteringer som ikke kan gjøres i produksjonen, som inn i korsryggen eller å legge ut over skuldre, kommer i tillegg.


Vest koster 3490kr. Ved kjøp av dress får du avslag på 1000kr. Vest sammen med dress som 3 pcs dress: 2490kr.


Made to Measure Dress - Black Label. 8990kr. Italienske stoffer i fineste kvalitet.

Black Label gir deg tilgang til merker som Vitale Barberis Canonico.

Les mer om Vitale Barberis Canonico her.


Har du hørt om Woolmark Gold? Sannsynligvis verdens fineste ull!

Les mer, og se filmen om Woolmark Gold.
3) SKREDDERSYDD DRESS 10990kr

Vårt mest unike produkt! Har du ditt eget design du ønsker å virkeliggjøre? Her får du alle muligheter for å designe din egen dress! Du får velge stoff, kvalitet, innerfór, canvas, og alt blir laget fra bunnen av. Under veiledning og ekspertise får du gjennomgått alle målepunkter og eventuelle utfordringer løses. I dette produktet ligger det mye forarbeid og etterarbeid for å skape din perfekte skreddersydde dress. Alt du kan tenke deg er mulig når det gjelder design og passform.DRESSGUIDE


Passform- Dressen skal sitte perfekt. Den skal ikke føles bra nok eller helt greit!

Det er meget sjelden eller aldri at en dress rett fra stativet passer perfekt uten tilpassing. Kunder som kommer til oss har noen ganger ikke hatt en dress som passet siden konfirmasjonsdressen eller finner seg rett og slett ikke dress fra stativ! Da er det en gave å få gitt deg en dress du kjenner deg hjemme i og som passer perfekt fra første stund. Ønsker du deg en spesiell farge? Vi hjelper deg med det også.


Se våre 2 fantastiske DRESSGUIDER om hvordan finne den perfekte dressen.

Slik skal dressen sitte.

Dressguide for menn.Følg oss gjerne på facebook for inspirasjon og nytt fra oss:

Facebook.com/BRIZnorge