BRIZ -DIN SPESIALIST PÅ BRUDGOMSKLÆR OG BRYLLUPSANTREKK!


Vi forventer masse pågang i år, og vi gleder oss! Den siste tiden har lørdagene vært helt fullbooket, og ettersom vi har begrenset kapasitet til å lage antrekk, så lønner det seg at du er tidlig ute med reservasjonen av timen i år. Vi sees!

Velkommen inn for en prat med fagfolk! Vi har alt til den store dagen!


Endelig kan noen garantere deg perfekt passform! BRIZ gir deg Passform-garanti. Fornøyd eller pengene tilbake.

Vi skreddersyr alt du måtte ønske av klær til brudgom og Bryllupsantrekk.Vi har størst utvalg. Bare når det gjelder Smoking kan du velge mellom Klassisk Smoking, Moderne Smoking og Ny Moderne Smoking. Smoking med Hvit jakke, Sort bukse. Eller har du ditt eget design?

BRIZ har seremoniantrekk i high end kvalitet som Sjakett, Moderne Sjakett, Kjole&Hvitt, Brudgom Dress, samt Smoking. Seremonivest med tilhørende Pastrone, Tørkle, Slips og Mansjettknapper.


Ønsker du barnedress i samme stoff og farge som dress til brudgom. Hos oss får du barnedress med god passform. Vi har også Seremonivester for barn, BarneSjakett og BarneSmoking og BarneDress.


Eksempler på farger på vest til brudgom: Ivory vest, Champagne vest, Burgunder vest, sort vest, hvit vest, grå vest, mørkegrå vest, rosa vest, gammelrosa vest, lyseblå vest og grå-hvit vest.Hvorfor velge oss?

En god dress er og blir passform. Det gjør hele dressen, og på en så viktig dag er det viktig at dressen sitter perfekt! Det kan vi hjelpe deg med. I dag ser vi at det ofte er front-stykket på dressen som blir for stor. Dette partiet kan ikke tilpasses i ettertid, så det må lages så det sitter perfekt.

Vi har over 7 års erfaring med dressproduksjon. Vårt største fortrinn som dressdesigner er at vi gjør noe ingen andre gjør, vi både produserer OG selger antrekk til bryllup.For å få eksklusiv tid kun for deg, book din time. Ønsker du å bestille time for bryllupsantrekk? Reserver time her."Leverer utsøkt service og har ypperste kvalitet på klærne." Derfor ble BRIZ årets butikk. Se Adressa.noFølg oss gjerne på facebook for inspirasjon og nytt fra oss:

Facebook.com/BRIZnorge