BRIZ - DIN DRESS - Spesialist i Trondheim.

Skreddersydd ekspertise møter teknisk håndtverk.

BRIZ er eksempelet på at når to spesialister kommer sammen så kan store ting skapes. Vår spesialitet er å skape plagg som er tilpasset hvert enkelt individ, det er dette som gjør oss til skaperen av mester-dressen.


Våre spesialiteter er Dress, Skreddersydd Dress, Bryllupsantrekk, Alt av Skreddersydde Antrekk og Smoking.


Hos oss kan du velge i et godt utvalg av ulike og unike dressmodeller av Norsk design og av beste stoffkvalitet. Våre priser ligger hele tiden på et minimum av hva våre kvaliteter ellers koster. Dette fordi våre Dresser blir produsert direkte fra Skredder. Vi jobber med samme skredder som Armani og Versace. Samarbeidet gir oss ett innblikk i hvordan de beste i verden jobber. Vi jobber hver dag for å levere samme standard av kvalitet.


Skreddersydd til stativpris


Skreddersydd Dress fra 11990 kr.


Made to Measure:

100% Merinoull, Super 130 - 5990kr.

100% Merinoull, Super 120-200 - 6990kr og 7990kr.Nå kan du designe din egen dress. Vi bygger den på deg slik at du ser hva du får. Denne prosessen er vi alene om i Norge. Du ser hva du kjøper før du bestemmer deg. Passformen og alle detaljer bestemmer du. Ingen flere prøver. Du sparer tid og penger. -Ditt design, vår jobb.Husk å reservere time. Vi tar kun imot kunder etter avtale. Ønsker du å bestille time for Skreddersydd Antrekk eller BryllupsDress?

Reserver time her.Passform


Det er meget sjelden eller aldri at et dress rett fra stativet passer perfekt uten tilpassing. Ofte er det tilpassinger som ikke kan gjøres. De vanligste utfordringene som ikke kan utbedres er at dressen er for bred over skuldrene, for stor over brystpartiet og magen, for trang over ryggen etter ikke kan legges nok ned i armen, Derfor har vi 7 forskjellige passformer vi tar utgangspunkt i, så hos oss får du en dress som passer perfekt uansett.Les mer om passform i Norges beste dressguide -

Slik skal dressen sitteVi kjøper ull fra England, Kina og Italia til din dress. Din dress, ditt valg!
Skreddersydd Dress fra 11990 kr.


Made to Measure:

100% Merinoull, Super 130 - 5990kr.

100% Merinoull, Super 120-200 - 6990kr og 7990kr.Blir du fort varm i dress? Vi har løsningen. Se Bemberg for mer informasjon. Made in Japan.

Tillegg for Bemberg innerfór i viscose 500kr.

Levering cirka 4-5 uker. Det tilkommer gebyr for raskere levering.Bedriftavtale


Vi har den beste løsningen for din bedrift. Vi kommer ut til din bedrift og designer din skreddersydde dress på stedet. Du sparer tid og penger. Vi har gratis oppfølging, samt gode løsninger på tilbehør. Ved bedriftsavtale får du et tilbud på Dress og Skreddersydd Dress som vi er alene om å kunne tilby.

Vi har gode fakturaløsninger.

Se DRESS.as for mer informasjon.Studenttilbud


Ta kontakt for mer informasjon.
Husk å reservere time. Vi tar kun imot kunder etter avtale. Ønsker du å bestille time for Skreddersydd Antrekk eller BryllupsDress?

Reserver time her.
BRIZ


Olav Tryggvasons gt 22 - Inngang Magic Touch frisør.

7011. TrondheimTelefon: 977 95 999

Epost: briz@briz.no

Facebook.com/BRIZnorge